visual about_us contentblock-2

Over Levea

Levea betekent ‘verlaten’. Wij zetten ons in om ‘verlaten’ historisch, monumentaal en cultureel vastgoed nieuw leven in te blazen. Op deze manier werken we aan klimaatvriendelijke woningbouw op a-locaties, dragen we bij aan het maatschappelijk belang van het behouden van een authentiek straatbeeld en geven we historisch vastgoed een tweede leven met een nieuwe toekomst. 

Onze missie

Het transformeren van monumenten en historisch vastgoed naar toekomstbestendige woonruimte, inspirerende werkplek, bruisende horecagelegenheid of andere bestemming.

Ons verhaal

“Met een nieuwe bestemming bijdragen aan het behoud van monumentaal vastgoed en het maatschappelijk belang voor de nieuwe generatie.”

Samen met een toegewijd team van experts, bouwspecialisten en projectbegeleiders gaan wij voor monumentenbehoud voor de toekomst. Een stuk Nederlands erfgoed dat we graag evolueren en voortzetten. Dit doen we door panden met een verhaal te vinden en te transformeren. Denk hierbij aan kerken, schoolgebouwen, kantoorgebouwen, fabrieken, landhuizen en bankgebouwen. Deze staan vaak al op een toplocatie waar woningzoekers zich graag zouden vestigen of ondernemers graag aan de slag gaan. Indien nodig kijken wij per project zelfs naar een aangepaste of andere bestemming voor het pand wanneer dit beter past bij het maatschappelijk belang of de wens vanuit de markt.

Ons hart ligt in het behoud van een stukje Nederlands cultureel erfgoed dat we graag doorgeven aan de nieuwe generatie. Door liefde en aandacht te schenken aan het renoveren en transformeren van kenmerkende panden hoeven deze niet te worden gesloopt en niet te verdwijnen uit het straatbeeld. Bovendien is het transformeren van bestaande bouw een stuk milieuvriendelijker dan nieuwbouw en kunnen transformatieprojecten sneller doorgang vinden omdat deze niet gebonden zijn aan stikstof maatregelen of bouwrestricties. Zo spelen we snel en efficiënt in op de wens vanuit de markt en beperken we de ecologische footprint van onze onderneming.

Levea is ontstaan vanuit een voorliefde voor het vastgoed en de wens voor een duurzame toekomst voor de generaties na ons. Een jong familiebedrijf gericht op de toekomst, met oog voor de historie. 

Ontmoet het team

Bernke Hindriks

Algemeen directeur

Bernke Hindriks

Ron Groen in 't Woud

Bouwmanager

Ron Groen in 't Woud

Missimi Mbala

Werkvoorbereider

Missimi Mbala

backgrounds stats background

1.669

Vierkante meters getransformeerd vastgoed

67 jaar

Jaren ervaring in het vastgoed

6

Projecten in ontwikkeling

Neem contact met ons op

Meer weten over Levea of een project bespreken? Wij gaan graag in gesprek met gemeenten, particuliere eigenaren en collega projectontwikkelaars.

Jouw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of je alle velden (goed) hebt ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms