visual Diensten contentblock-2

Van A tot Z ontzorgen

Onze dienstverlening kenmerkt zich door hoge expertise op het gebied van (monumentale) transformaties. Door ons ervaren team van specialisten weten we precies waar de uitdagingen liggen binnen dergelijke projecten. We gebruiken deze kennis en expertise om jouw project van A tot Z te realiseren, waardoor jij je kan focussen op je primaire bedrijfsvoering. 

Onze missie

Het transformeren van monumenten en historisch vastgoed naar toekomstbestendige woonruimte, inspirerende werkplek, bruisende horecagelegenheid of andere bestemming.

Diensten

Wij ontzorgen jou van A to Z en realiseren levensloopbestendige en duurzame projecten.

Haalbaarheidsstudies 
Om tot een realistische planning en begroting te komen voeren wij haalbaarheidsstudies uit. Deze zorgen ervoor dat we verassingen achteraf beperken en jij weet waar je aan toe bent.

Ontwerp
Wij ontwerpen op basis van de specifieke wensen en volgen het programma van eisen. Dit ontwerp delen we met de betrokken partijen om samen het project in goede banen te leiden.

Vergunningsaanvragen
Door onze ervaring op het gebied van (monumentale) transformaties weten wij precies wat er nodig is om jouw project tot een succes te maken. 

Projectbegeleiding
Met een team van ervaren specialisten bent u verzekerd van een deskundig en pragmatische team dat de projectbegeleiding op zich neemt en het project naar een hoger niveau tilt. 
 

Neem contact met ons op

Meer weten over Levea Bouw en de mogelijkheden bespreken? Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Jouw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of je alle velden (goed) hebt ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms