Beschikbaar

Villa van oranje

,  foto-
,  foto-
,  foto-
,  foto-
,  foto-
,  foto-
,  foto-
,  foto-
,  foto-
Aantal woningen

6

Woonoppervlakte

116m² tot 187m²

Prijs

€ 657.000 tot € 959.000 v.o.n.

Status

Beschikbaar

Omschrijving

Van monumentale villa naar 6 levensloopbestendige en duurzame appartementen.

6 APPARTEMENTEN: WONEN IN HET CENTRUM VAN APELDOORN MET UITZICHT OVER HET ORANJEPARK

Aan de Van der Houven van Oordtlaan in Apeldoorn worden tegenover een stijlvol stadspark zes exclusieve appartementen gerealiseerd. Een riante stadsvilla wordt getransformeerd naar moderne appartementen voor jong en oud.

Het project Villa van Oranje bestaat uit 6 exclusieve appartementen aan de rand van het Oranjepark in Apeldoorn. In deze luxueuze woningen kan je helemaal tot rust komen, maar ben je ook binnen 5 minuten in het centrum van Apeldoorn. Naast de ligging is dit project ook uniek dankzij de vele mogelijkheden van oplevering.

Omringd door stadsgroen, in het centrum van Apeldoorn
Villa van Oranje ligt op een ideale locatie. Deze luxe appartementen worden omringd door het mooie Oranjepark midden in het centrum van Apeldoorn. Dit stadspark wordt omringd door statige villa's en kent een Engelse landschapsstijl wat zorgt voor een luxe uitstraling.

Een combinatie van rust & gezelligheid
Het project Villa van Oranje ligt tegenover een gezellig stadspark. Maar Apeldoorn heeft nog veel meer te bieden voor jong en oud! Het is meer dan alleen “de hoofdstad van de Veluwe”. De ligging zorgt ervoor dat de bereikbaarheid naar veel grote steden erg gunstig is, maar de stad zelf heeft ook veel in haar mars. De historische binnenstad met zomerse terrasjes zorgt voor een goede sfeer, maar ook bekende attracties als Apenheul en Paleis het Loo zijn een ware trekpleister voor Apeldoorn.

De appartementen worden voorzien van een luxe keuken, sanitair, tegelwerk, afgewerkte wanden, vloerafwerking en tuinaanleg opgeleverd. Er is 1 parkeerplaats op eigen terrein voorzien evenals een fietsenberging.

Bekijk project website

voeg ons toe in uw netwerk!

Meer weten over dit of andere projecten van Levea?

Vul onderstaand contactformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact op.

Jouw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of je alle velden (goed) hebt ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms